Tarieven

Voor fysiotherapie heeft u geen verwijsbrief nodig. Zo kunt u snel terecht om te werken aan uw herstel. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Indien u niet aanvullend verzekerd bent gelden onderstaande tarieven. Bij bepaalde aandoeningen (bijvoorbeeld na een operatie, een breuk of artrose) zijn er mogelijk meer vergoedingen.

Alle financiële afhandelingen worden verricht door Fydee Vitae. Deze organisatie is gespecialiseerd in alle randzaken waardoor ik mij volledig kan bezighouden met mijn vak; fysiotherapeut zijn! 
Voor 2023 heeft Fydee Vitae met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Helaas ontvangen wij een te lage vergoeding van de zorgverzekeraars om u de juiste zorg en aandacht te geven. Per 1 januari 2023 vragen wij een additionele vrijwillige bijdrage van €4,50 per behandeling (dit geldt niet als u het praktijktarief betaald). Voor meer informatie en vragen verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden te vinden op: www.fydee-vitae/algemene_voorwaarden

Intake en onderzoek

€52,50

Intake +Echografisch onderzoek / behandeling

€95,00

Consult
Fysiotherapie


€42,50

Fysiotherapeutisch verslag

€80,-